petosan tandenborstel twinhead

€9,95
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: 14 dagen

Gebitsverzorging

Wanneer het gebit van de hond verwaarloosd wordt, kan het dier zelfs tanden en kiezen verliezen.Veel erger is dat de gezondheid van uw hond door gebitsproblemen in gevaar wordt gebracht. Tandplak is een nauwelijks zichtbaar laagje dat zich voortdurend op de tanden vormt. Het bestaat uit voedselresten, slijm en bacteriën. Wanneer het niet verwijderd wordt, verkalkt tandplak naar tandsteen. Tandpalk kan u zelf helpen verwijderen, tandsteen kan alleen door uw dierenarts verwijderd worden.

 

Petosan tandenborstel twinhead

De twinhead petosan tandenborstel is makkelijk in gebruik en beschadigd het tandvlees niet. De tandenbortsel zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel zowel de buitenkant als de binnenkant kunt reinigen.

 

poetsinstructies

Voor het poetsen hoeft de bek van uw hond niet helemaal open. Het is in de meeste gevallen voldoende om de lip van uw hond op te tillen en vervolgens alle zichtbare delen aan de buitenkant van de tanden en de kiezen te reinigen. De binnenkant van de tanden en de kiezen petst uw hond zelf met zijn tong.

Een aantal tanden en kiezen van de bovenkaak schuren delen van de onderkaak schoon. Hoe vaker u poetst u sneller uw hond er aan went, en hoe beter het uiteraard voor het gebit van uw hond is. Voor het voorkomen van tandsteen hoeft u echter niet vaker dan één à twee keer in de week te poetsen.

 

Maten:

Toy dog: voor hondjes tot 3 kg

small : voor hondjes t/m 6 kg

medium: voor honden van 7 t/m 15 kg

large: voor honden vanaf 16 kg

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen