oral cleaner, vinger tandreiniger

€6,75
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: 14 dagen

Gebitsverzorging

Wanneer het gebit van de hond wordt verwaarloosd, kan het dier zelfs tanden en kiezen verliezen. Veel erger is dat de gezondheid van de hond door gebitsproblemen in gevaar wordt gebracht. Tandplak is een nauwelijks zichtbaar laagje dat zich voortdurend op de tanden vormt. Het bestaat uit voedselresten, slijm en bacteriën. Wanneer het niet verwijderd wordt, verkalt tandplak naar tandsteen. Tandplak kan u zelf verhelpen, tandsteen moet verwijderd worden door de dierenarts.

 

Petosan tandendoekje

petosan tandendoekje/vingeborstel, voor het eenvoudig reinigen van tanden en mondholte. Het tandendoekje is anti-microbieel en daardoor een zelfreinigend microvezeldoekje. De vingerborstel past gemakkelijk om de vinger. Het poetsen helpt bij het verwijderen van tandplak en bacteriën in de mond. Gebruik het tandendoekje de eerste week dagelijks. Daaran kan u één à twee keer in de week aanhouden. Het doekje voor gebruik bevochtigen en na gebruik uitspoelen en laten drogen.

 

poetsinstructies

Voor het poetsen hoeft de bek van de hond niet helemaal open. Het is in de meeste gevallen voldoende om de lip naar boven op te tillen en de buitenste zichtbare delen  van de tanden en de kiezen te reinigen. De binnekant van de tanden en de kiezen poetst uw hond zelf met zijn tong. Een aantal tanden en kiezen van de bovenkaak schuren delen van de tanden en kiezen in de onderkaak schoon. Hoe vaker u poetst, hoe sneller uw hond hieraan went en hoe beter het uiteraard is voor het gebit van uw hond. Voor het voorkomen van tandsteen hoeft u niet meer dan één a twee keer per week te poetsen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen